Logo LeDorm

LEDORM
SINDS 1986.

In 1986 besloten een aantal slaapexperts de handen in één te slaan met als doel een eerlijke collectie matrassen en boxsprings te ontwikkelen. De natuurlijke materialen zoals wol, bamboe, wildzijde en kasjmir werden geselecteerd uit de beste gebieden. Het latexsap van de Hevea Brasiliensis boom wordt volgens uniek procedé geformeerd tot één van de mooiste, ventilerende en elastische natuurlatexsoorten in de beddenmarkt: Heveair® 100% natuurlatex. Samen met de fabrikant van pocketveren werden de unieke Airdapt® pocketveren ontwikkeld. Onder druk verpakte, thermisch geharde pocketveren die direct ondersteuning bieden waar het lichaam het nodig heeft. De basis was een feit!

Zo wordt in het najaar van 1986 in eerste instantie de MeesterCollectie geïntroduceerd. Een ambachtelijk en duurzaam in Nederland geproduceerde slaapcomfortcollectie. De naam werd in de loop der jaren veranderd en de collecties geperfectioneerd en uitgebreid met hoogwaardige hoofdkussens en donzen dekbedden. De uitgangspunten van de experts altijd respecterend. LeDorm biedt voor een ieder een compleet bed gemaakt van de mooiste materialen en een garantie voor de perfecte ondersteuning en nachtrust voor ieder lichaam.

 

DAAROM
LEDORM.

LeDorm hecht zeer veel waarde aan een goede nachtrust en de natuur. Vandaar dat de slogan LeDorm - Bed to Nature. De natuur als basis van een goede nachtrust en goede dag. Natuurlijke materialen spelen dan ook een belangrijke rol in de opbouw van de producten. Hierbij wordt echter ook zeer zorgvuldig nagedacht over het ergonomische aspect.

De LeDorm matrassen en boxsprings worden zo opgebouwd dat het lichaam optimaal ondersteund wordt. De schouders krijgen de ruimte die ze nodig hebben, de taille kent een stevige supportzone en de heupen zakken dusdanig weg dat het lichaam in balans blijft. Dit is ook ideaal voor mensen met nek-,schouder- en/of rugklachten.
Blijkt het matras qua hardheid toch niet bij u te passen, dan biedt de omruilgarantie de zekerheid dat u een LeDorm bed vindt dat bij u past.

Van alle LeDorm matrassen en bedbodems kunt u verzekerd zijn dat er natuurlijke duurzame producten zijn gebruikt. Dat geeft ons een fijn gevoel, u toch ook?

 

PERSOONLIJK
SLAPEN.

Nadat u zelf een keuze heeft gemaakt uit de ruime keuze aan materialen, stevigheden, meubelstoffen en hoofdborden wordt uw LeDorm bed speciaal voor u met de hand vervaardigd. Pas nadat uw bed helemaal klaar is wordt deze voorzien van een leren label met uw eigen naam. Slapen is nog nooit zo persoonlijk en comfortabel geweest.

INGREDIËNTEN.

Alleen de beste natuurlijke of recyclebare materialen worden geselecteerd voor LeDorm producten. Materialen die duurzaam worden geproduceerd en kunnen worden hergebruikt of verwerkt. Materialen die het hoogste comfort bieden maar ook vormvast blijven gedurende de levensduur van het bed. 

HEVEAIR® NATUURLATEX

De basis van vrijwel ieder LeDorm product is Heveair® 100% natuurlatex. Zeer comfortabel, hoog elastisch, vochtregulerend, ergonomisch, duurzaam en antibacterieel. De basis voor een heerlijk en eerlijk comfort.

AMBACHTELIJK GEPRODUCEERD

Ieder LeDorm product wordt met aandacht en liefde grotendeels handmatig gemaakt. Iedere stap in het proces wordt beoordeeld op de hoge kwaiteitsmaatstaven die past bij het beste comfort voor u persoonlijk.

DUURZAAM ONTWIKKELD

De keuze voor materialen heeft invloed op welzijn en dien van uw omgeving. Met zorg worden bij voorkeur natuurlijke materialen gekozen die zorgen voor een optimaal comfort, maar die ook goed verwerkt kunnen worden nadat ze aan een tweede leven gaan beginnen.