Logo LeDorm

ONZE
COLLECTIE.

De matrassen en boxsprings van LeDorm zijn uniek ten opzichte van andere bedden. De matrassen en boxsprings worden zo veel mogelijk opgebouwd met natuurlijke materialen, met als basis Heveair® 100% natuurlatex. Deze natuurlatex is de meest zuivere in zijn soort. Blijvend elastisch, vochtregulerend, ergonomisch, duurzaam, antibacterieel en CO2-neutraal geproduceerd. De LeDorm bedden worden in Nederland gemaakt. Veel wordt met de hand uitgevoerd en afgewerkt. Alleen de beste vakmensen werken aan onze producten, om zeker te zijn dat het product aan onze hoge kwaliteitseisen voldoet.

Slapen op een LeDorm bed is puur genieten! U ervaart direct luxe en comfort. Completeer uw slaapkamer met het mooiste LeDorm bedtextiel zoals dekbedden, hoofdkussens, dekbedovertrekken, gebreide plaids en sierkussens.

Brochure

BROCHURE
AANVRAGEN

Vraag hier onze duurzame (digitale) brochure aan voor inspiratie

Nieuwsbrief      
 
>Aanvragen

HEVEAIR® NATUURLATEX

De basis van vrijwel ieder LeDorm product is Heveair® 100% natuurlatex. Zeer comfortabel, hoog elastisch, vochtregulerend, ergonomisch, duurzaam en antibacterieel. De basis voor een heerlijk en eerlijk comfort.

AMBACHTELIJK GEPRODUCEERD

Ieder LeDorm product wordt met aandacht en liefde grotendeels handmatig gemaakt. Iedere stap in het proces wordt beoordeeld op de hoge kwaiteitsmaatstaven die past bij het beste comfort voor u persoonlijk.

DUURZAAM ONTWIKKELD

De keuze voor materialen heeft invloed op welzijn en dien van uw omgeving. Met zorg worden bij voorkeur natuurlijke materialen gekozen die zorgen voor een optimaal comfort, maar die ook goed verwerkt kunnen worden nadat ze aan een tweede leven gaan beginnen.